Referenser

Referenser

"Jag har haft diskbråck tidigare och får då och då riktigt ont i ryggen, det blir nästan som en låsning och jag har svårt att röra mig. Detta sker oftast när jag har utövat någon sport där jag gjort någon okontrollerad rörelse. Jag har prövat naprapat, kiropraktiker med flera och det har inte hjälpt mig. Jag fick en chans att pröva på floating och det visade sig ha en mycket positiv verkan på min smärta som faktiskt gjorde att låsningen i ryggen släppte helt. Jag har gått ett antal gånger och det inte bara hjälper mot smärta i ryggen utan har även en mycket lugnande effekt. Jag har känt mig som en ny människa varje gång jag stigit ur tanken och den känslan har hållit i sig länge. Jag rekommenderar floating till alla. Det finns så många fördelar och man måste inte ha ont för att unna sig en riktigt skön stund i vattnet."
Johan Skyman

"Jag har levt med whiplash och ledvärk i snart 20 år, jag har prövat ALLT, men inget har fungerat på alla plan. Jag läste om floating och hur det hjälpt andra med liknande problem, inte bara mot den rent fysiska smärtan utan även den psykiska, som blir ett följdproblem om man lever med kroniska smärtor. Jag provade 3 ggr och sedan var jag frälst, det är den absoluta avkopplingen för både kropp och själ. Nu rekommenderar jag det till alla..."
Tina Holmström

"Redan när jag kommer in genom dörren möts jag av harmoni och värme. Att sedan ligga där i floatingtanken utan att belasta några muskler, känna det härligt varma vattnet och bara vara i nuet är helt underbart! Jag längtar efter att åka till Floating Danderyd, det betyder mycket för mej både fysiskt och psykiskt. Tack för att ni finns!"
Marie Levander

”Min naprapat rekommenderade mig att testa floating för att få bukt med mina stela och spända muskler. Jag bestämde mig för att flyta flera gånger på kort tid för att få maximal effekt, eftersom jag haft mina muskelproblem en längre tid. Efter ett par gånger märkte jag hur jag snabbt kom ner i avspänning, mina muskler blev betydligt mjukare och min sömn blev bättre.
Sedan dess har jag rekommenderat flera av mina väninnor med liknande problem att prova floating man har ingenting att förlora!”

Viktoria Bredin

Du är här: Floating Danderyd / Om Floating Danderyd / Referenser
Samtliga bilder och texter på denna hemsida är skyddade av copyright © 2010